Eladod a gépparkod? A megoldást olvasod:

Profil váltás? Géppark frissítés? Visszavonulás? Bármi is legyen az oka, amiért meg szeretnél szabadulni ipari eszközeidtől, sosem egyszerű megfelelő vevőt találni.
Hogyan lehetséges rábukkanni a legjobb vevőre? A megoldás a Gusztos.

Hatékony eladás

Az új, felhalmozódott és visszavett eszközök vásárlásán túl az eladási folyamatokat is sikeressé tesszük. Saját és nemzetközi partnereink kapcsolatain keresztül széles körű vevői és eladói adatbázissal rendelkezünk, így a különböző kategóriájú eszközök eladásában is segítünk. Járművek, mezőgazdasági eszközök, számítástechnikai berendezések, ingatlanok és elektronikai eszközök is megtalálhatóak palettánkon.

A Gusztos a legjobb értékesítési társad

Hogy miért? Mert szakértő értékbecslőink részletes értékelést tudnak adni az eszközödről, és teljesen a Te igényednek megfelelően készítjük elő, majd bonyolítjuk le az online aukciót. A megbízhatóság garantált, ugyanis a nemzetközi vevők is átlátható módon tudnak ajánlatot tenni a termékeidre.

Mivel a jó minőségű eszközöket online liciten lehet a legversenyképesebb áron eladni, ezért a Gusztos online ipari aukcióval garantáltan a legmagasabb áron adhatod el eszközödet.

Add el eszközeidet kényelmesen, biztonságosan, és a legjobb áron a Gusztossal: Regisztrálj itt

Sign in to your account